Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Trycka på olika sätt

Möjligheten att trycka upp artiklar efter egna idéer och designer har lett till att man numera med lätthet kan skapa personliga och uttrycksfulla presenter, kläder och marknadsföringsprodukter utan att behöva köpa på sig ett helt lager eller arbeta med ett svårfångat tryckeri.

Trycka på kläder
Att trycka upp t-shirts eller andra plagg för arbetsplatsen eller företagseventet är ett effektivt sätt att se professionell ut och effektivt marknadsföra verksamheten. Tryckplaggen som erbjuds vid textiltryck har blivit alltmer moderna och kan också användas som vardagskläder av privatpersoner. Egna bilder och texter i färg och gråskala kan göra kläder helt unika och vara perfekta presenter till anställda, kompisen eller varför inte den anländande bebisen.

Reklamtryck
Att som företag ge bort användbara saker som USB-minnen, magneter och pennor till kunder och partners kan öka exponeringen på ett enkelt sätt. Att skapa snygga flyers, visitkort och broschyrer går idag på några sekunder. Snygga mallar till reklammaterial gör det enkelt för en nybörjare att komma igång och ofta kan materialet beställas hem direkt i brevlådan.

Trycka en bok
Fotoboken måste vara en av de mest uppskattade presenter som finns att välja på idag. -Det är personligt, går att variera och anpassa efter tillfälle och är en fantastisk minnessak att ha i byrålådan. Från bröllopspresent till julklapp är den en rolig och kreativ idé och kan uppskattas av både vuxna och barn.

Idag finns det också möjlighet att trycka upp egna textböcker som manualer och litterära verk. För den som vill ge ut en egen bok finns därför fantastiska möjligheter, för varierande kostnad, att göra detta via till exempel Internet. Att ge en egenskriven bok till bästa vännen, barnen eller livspartnern är ett helt nytt sätt att visa omtanke på och en rolig idé som blir alltmer populär.