Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Profilera ditt företag – jobba med tryck

Ett bra sätt för att öka vetskapen, men även chansen till nya jobb, är att jobba med tryck av olika slag på allt från firmabilar till personalens arbetsklädsel. Detta är ett både effektivt och billigt sätt att synas i rätt sammanhang, när ni väl är ute bland era kunder och förhoppningsvis levererar bra produkter och/eller tjänster.

branding

Bra vardagsreklam

Som företagare så finns många strategier för att synas med sitt företag i olika sammanhang. Ett relativt billigt men samtidigt effektivt sätt är att se till så att man syns när man väl är ut och utför sina jobb är att trycka upp företagsreklam på allt från företagsbilar till kläder. Det är branding som kommer att öka vetskapen om ditt företag och möjligtvis också leda till fler jobb om det arbete som företaget vanligtvis utför brukar vara uppskattat i positiv bemärkelse. Ja, det är helt enkelt något som kan ge ringar på vattnet var gång företagets anställda rör sig ute bland nuvarande kunder och allmänheten, något som är guld värt för ett företag!

Tryck på i princip vad som helst

Tryck är tacksamt att jobba med för att profilera sitt företag då det går att arbeta med på i princip vad som helst. Allt från mössor, t-shirts och mycket annat går att köpa in och sedan sätta sitt tryck på. Detta gör att även ett företag som egentligen inte har egna arbetskläder ändå kan köpa in kläder av olika slag, trycka sin reklam, och dela ut till anställda och eventuellt även kunder som de sedan kan bära i vardagen. I dessa fall rekommenderar vi att försöka hålla det så stilrent som möjligt, samtidigt som reklamen ändå är synlig, så att dina anställda faktiskt vill bära de kläder du tryckt upp.