Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Olika tryck

Att ha någon form av tryck på en produkt är något som alltid är roligt. Dessutom finns det så oerhört många saker man kan ha tryck på som exempelvis kläder, böcker, kuddar, möbler och tapeter med mera.

Att sätta sitt eget tryck på kläder är oerhört enkelt, vare sig man vill ha en egen text, ett eget motiv eller liknande på exempelvis en t-shirt eller en tröja. På nätet går det att hitta en rad olika ställen där det går att välja mellan redan färdiga tryck samtidigt som man på ett enkelt sätt kan ladda upp en egen bild och få denna tryckt på exempelvis en t-shirt.

Även om man kanske inte tror det så finns det faktiskt även möbler med tryck. Oftast med ett redan förutbestämt tryck, men det finns även möjlighet att få sitt alldeles egna tryck i form av en text eller ett motiv. Ett sätt att göra detta på är att sätta en så kallad väggdekor på en möbel, vilket fungerar alldeles utmärkt.

Tycker man att väggarna i huset ser lite tråkiga ut kanske en tapet i form av ett eget tryck kan vara någonting. På nätet finns det ett antal olika sidor där det finns möjlighet att få alla möjliga former av tryck för väggar, från små fraser till tryck som täcker hela väggen. Har man tagit den där perfekta bilden på solsemestern, varför inte då låta denna pryda exempelvis sovrumsväggen.

Ett annat alternativ om man vill ha lite tryck på väggen, men kanske i form av en heltäckande tapet är att ha egna tryck på kakelplattor i köket eller badrummet.

Förutom ovanstående finns det även en rad andra saker som man ha tryck på som exempelvis kuddar, muggar, väskor, skärbrädor, musmattor, mobilskal med mera.