Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Marknadsföra företaget med profilkläder

Något so varit och är väldigt populärt är att marknadsföra företaget med profilkläder. Detta har gjort länge och det som är skillnad nu är att det finns så mycket mer att välja på.

T-shirt - Profilkläder

T-shirt är det som vanligtvis används för reklamtryck. Det är ett relativt billigt plagg och man kan trycka upp större mängder av detta för att sälja eller ge bort till kunder. De flesta av oss har användning för en t-shirt och den kan komma väl till pass i flera olika sammanhang. Numer så finns det mer profilkläder att hitta, exempelvis pikétröjan men också huvtröjor, fleecetröjor och andra typer av plagg.

Som företag så kanske man måste fundera på vad det är man vill skaffa sig för typ av profilkläder. Det kanske är t-shirt som kan passa för just ert företag. Eller kanske ni går på en jacka av något slag. Sätt er ner i ledningsgrupp och fundera på vad som bäst skulle kunna representera ert företag då det kommer till profilkläder. Det kanske är ett USB-minne med ert företags logga på som kanske passar er verksamhet bäst.

Oavsett vad ni väljer så kommer detta att vara ett bestående reklambudskap som följer med den produkt ni väljer. Ni kanske väljer fler olika typer av produkter för er marknadsföring. Är ni ett företag som åker runt mycket på event och mässor och har utställning så kanske det kräver en del profilprodukter som kan ges bort till presumtiva kunder. Något som kan vara populärt på en företagsmässa är reklamgodis med företagets tryck på som finns att bjuda.