Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Köpa t-shirt med tryck

Genom att ha en t-shirt med tryck kan du visa vad du gillar eller uttrycka din attityd på olika sätt. Du kan i princip välja vilka tryck som helst och du kan även välja att trycka din t-shirt själv. Givetvis är det mer bekvämt att köpa en färdigtryckt tröja men om du vill ha något unikt är det bättre att fixa ditt eget tryck.

Trycka t-shirts själv

Det finns platser där du kan köpa det du behöver för att trycka din t-shirt och det finns även hemsidor där du kan designa ditt eget tryck och få tröjan tryckt och klar. Att sätta ett tryck på tröjan själv är inte svårt, det du behöver är ett transferpapper som du skriver ut motivet på och sedan stryker du fast trycket med hjälp av ett strykjärn.

Köpt t-shirt med tryck

Det finns en mängd butiker både fysiskt och på nätet som erbjuder snygga t-shirts med tryck. Många gillar att ha t-shirts med tryck föreställandes deras favoritband eller med coola uttryck på, det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna. Idag kan du till och med bära en t-shirt med ett fotografi av dig själv eller din familj.