Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Kläder och smycken som matchar

Oberoende om det är vardag eller fest så är det helheten som avgör i din utstyrsel. En enkel T-shirt med snyggt, personligt tryck får ett verkligt lyft av ett välvalt smycke som accessoar.

Smycken piffar upp vardagen, är underbara gåvor och ofta även betydelsefulla minnen. Halsband, armband och ringar fullbordar din apparans. Har du till sett utbudet av exempelvis vackra armband idag? Allt från enkla, flätade, hemgjorda minnen till djärvt, prunkande bling-bling. Låt oss titta närmare på en helt särskild produkt.

Klassikern är ett säkert kort

Vi har kommit en bit på vägen från slit och släng-kulturen. Allt fler uppskattar hållbarhet och varaktighet, det här gäller likaväl kläder som smycken.

Också när det gäller armband är kvalitet ett säkert kort. Ädelmetaller, ädelstenar och handarbete är ofta lika med en nöjd kund och användare. Vacker, okonstlad design ökar också smyckets användningsmöjligheter, precis som personlig, självvald tryckdesign på ditt favoritplagg.

Unikt och ändå tillgängligt

Ibland blir enstaka händelser till globala fenomen. Som när tennislegenden Chris Evert tappade sitt armband under ett spel i US Open år 1987. Evert hittade sitt armband på planen och ur incidenten föddes begreppet tennisarmband om det klassiska, läckra juvelbeprydda smycket.

Tennisarmbandet består av en enhetlig rad ädelstenar förbundna med en tunn ädelmetallkedja. Gå vidare här för underbara exempel på bland annat tennisarmband.