Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Hålla ordning på tillvaron

Så klart så behöver vi något som hjälper oss att hålla ordning på tillvaron. Alla har vi olika liv och vissa har mer struktur i livet än vad andra behöver. Hos vissa så kan det se ut som kaos men det finns en viss ordning ändå.

Något som kan vara bra att skaffa sig är en kalender där man skriver in allt som händer vecka för vecka, månad för månad. Du kan anturligtvis köpa kalender med tryck på så den blir snygg där den ligger på vardagsrumsbordet. I denna så kan alla i familjen skriva in och planera sina liv. Då får alla se hur dagran ser ut och om det ska planeras in något för hela familjen. 

Även om vi i mångt och mycket lever i en digital värld så är den fysiska kalendern oslagbar när man ska planera exempelvis familjelivet. Ett bra tips kan vara att skriva med blyerts i den så det går att sudda om det skulle bli förändringar i planeringen. Ordna med familjeråd när det är större saker som ska planeras så som semeter och längre utflykter. Alla bör få säga sitt och skriv gärna ner önskemål på ställen som kan besökas under semestern.