Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Ditt favoritlag på plagget

Som sportintresserad så är det inte ovanligt att man gärna har sitt favoritlag på plagget som man bär. Supporterkläder är något som alltid går hem och som man gärna har på sig. Det är praktiska kläder som både går att ha när man tränar eller vid andra tillfällen.

Supporta ditt lag

Det är klart att man som supporter oftast bär en t-shirt med lagets logga som tryck än något annat. Du kan med fördel kolla in nätet då det gäller supporterplagg. Om man har hockey och NHL som stort intresse så gäller det att man har matchtröjan på när sitt favoritlag spelar match. Lika så om det gäller NFL, NBA eller någon annan stor amerikansk sport. Det är trendigt att bära sitt lags tröja, keps eller annat plagg. Genom att köpa olika produkter med ditt lags tryck på så supportar du ditt lag och alla kan se vilket lag som ligger dig närmast om hjärtat.

Fotbollssupporter

Även fotboll har ju sina supporters och då detta är världens största sport så är ju supporterskaran där efter. Bara Premier League har massvis med människor som följer de matcher som spelas. Det är den liga som har flest supporters och från hela världen. Organisationen Visit Britain gjorde en undersökning 2014 hur många som besökte England och såg en match i den populära liga och det blev total 800 000 det året och många av dessa var svenskar. Det är många som har detta som ett sportigt mode och framförallt på matchdag så åker matchtröjan fram.