Trycksaker på alla möjliga vis
Show MenuHide Menu

Designa ditt egna skal

Att designa sitt egna skal är tack vara bra internettjänster lika enkelt som det är roligt. Allt man egentligen behöver göra är att välja en bild man vill ha och sedan vilken typ av mobil man har. 

telefon i bakficka

En av de främsta leverantörerna av personliga mobilskal är Iphonebutiken. Som du kanske redan förstår på namnet så levererar de huvudsakligen skal till iPhones och andra Appleprodukter och gör det med otrolig professionalitet. När man äger en Appleprodukt så bryr man sig oftast enormt mycket om den kvalitetskänsla som de lyckas skapa i sina produkter. Då vill man inte ta och använda skal som förstör den känslan, här har iPhonebutiken lyckats leverera.

Skalen finns i många varianter med allt från högkvalitativ hårdplast till fina läderfodral och utbudet varierar lite från telefonmodell till telefonmodell. Det som är gemensamt är att alla är väldigt enkla att beställa tack vare deras mjukvara som körs direkt i webbläsaren. Där kan du lätt placera ut bilden så som du vill ha det och även lägga till en bakgrund i solid färg eller ett mönster.

Om du hellre vill göra allt själv så kan man alltid modifiera ett befintligt skal. Det når inte samma höga kvalitet men kan se lite roligt ut. Med lite kreativitet så finns det ingen gräns vad man kan komma på. Då telefonen och dess skall är något som utsätts för mycket stress så kan man tänka på att de hemmagjorda lösningarna kanske inte håller så länge.